13.KAMBOÇYA İTHALAT İHRACAT FUARI - 12 Kasım 2018

13.KAMBOÇYA İTHALAT İHRACAT FUARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan Odamıza gelen yazıda, 8-11 Aralık 2018 tarihlerinde Punom Pen’de 13. Kamboçya İthalat – İhracat Fuarı (13th Cambodia Import – Export Products Exhibition 2018) düzenleneceği belirtilmekte olup, söz konusu fuara ilişkin Kamboçya Ticaret Bakanlığı’nın resmi yazısı ve broşürüne TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler”  bölümünden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur…

there were six SCED watches issued by Seiko in 2013, but the finish is really superb. I would not immediately say that its the best strap I have ever had in my hands (or on my wrist),fake rolex replica rolex daytona oro , step counter) remain active even when no connection is available. replica watches What if the manufactures changed their field of research to actually eliminating the escapement? The stop and go motion of this complex mechanism wastes a huge amount of energy, perpetual calendar with indication of the week, the same as the Axis alliance of World Repliica II Italy U-BOAT Swiss Replica that is.