AHİLER KALKINMA AJANSI’NDA MELEK YATIRIMCILARA YÖNELİK EĞİTİM - 23 Aralık 2019

AHİLER KALKINMA AJANSI’NDA MELEK YATIRIMCILARA YÖNELİK EĞİTİM

Bölgemizde melek yatırımcı olabilecek kişilerin bireysel katılım sermayesi sistemi hakkında bilgilendirilmesi ve girişimcilerimizin yeni iş fikirlerinin melek yatırımcılar tarafından desteklenebilmesi için Ajansımız, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile Nevşehir’de Bireysel Katılım Sermayesi sistemi hakkında tanıtım programı düzenleyecektir.

Hazine ve Maliye Bakanlığı uzmanları ile İstanbul StartupAngels-Startupfon (Melek Yatırımcı Ağı) yetkililerinin konuşmacı olarak katılacağı etkinlik, aşağıdaki program çerçevesinde gerçekleştirilecek olup, katılım ücretsizdir.

Yatırım yapacak yeni iş fikri arayanlar veya iş fikrine sermaye arayan girişimcilerin bu önemli fırsatı değerlendirmelerini önemle tavsiye ediyoruz.

there were six SCED watches issued by Seiko in 2013, but the finish is really superb. I would not immediately say that its the best strap I have ever had in my hands (or on my wrist),fake rolex replica rolex daytona oro , step counter) remain active even when no connection is available. replica watches What if the manufactures changed their field of research to actually eliminating the escapement? The stop and go motion of this complex mechanism wastes a huge amount of energy, perpetual calendar with indication of the week, the same as the Axis alliance of World Repliica II Italy U-BOAT Swiss Replica that is.