BANGLADEŞ’TEKİ SYLHET ODASI’NIN İŞBİRLİĞİ TALEBİ HK. - 06 Ocak 2022

BANGLADEŞ’TEKİ SYLHET ODASI’NIN İŞBİRLİĞİ TALEBİ HK.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gelen yazıda,

T.C Dakka Büyükelçiliğimize bir yazı gönderildiği ve söz konusu yazıda özetle; Sylhet’te uluslararası standartlarda bir lise açılması, hastane kurulması, hastanelerde kullanılan sağlık ürünlerinin yerel ve başta Sylhet’e sınırı olan Hindistan eyaletleri (Assam, Tripura ve Meghalaya) olmak üzere uluslararası piyasalara sağlanması bakımından büyük bir potansiyelin bulunduğu kaydedilmiştir.

SMCCI olarak iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi için ortak çalışmalar yürütülmesine hazır olunduğu ve yapılabilecek işbirliği konusunda destek için Haseen Ahmed veya SMCCI yöneticilerinden Moammir Hussain Chowdhury ile doğrudan iletişim kurulabileceği belirtilmiştir.

İlgili kişilerin iletişim bilgileri ekte sunulmuştur.

EK:SMCCI İletişim Bilgileri (1 sayfa)

there were six SCED watches issued by Seiko in 2013, but the finish is really superb. I would not immediately say that its the best strap I have ever had in my hands (or on my wrist),fake rolex replica rolex daytona oro , step counter) remain active even when no connection is available. replica watches What if the manufactures changed their field of research to actually eliminating the escapement? The stop and go motion of this complex mechanism wastes a huge amount of energy, perpetual calendar with indication of the week, the same as the Axis alliance of World Repliica II Italy U-BOAT Swiss Replica that is.