DDX DİJİTAL DÖNÜŞÜM DEĞERLENDİRME MODELİ VE EĞİTİM PROGRAMI - 21 Nisan 2022

DDX DİJİTAL DÖNÜŞÜM DEĞERLENDİRME MODELİ VE EĞİTİM PROGRAMI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) 18.04.2022 tarih ve 229442 sayılı ilgide kayıtlı yazısında, TÜBİTAK TÜSSİDE, Boğaziçi Üniversitesi tarafından hazırlanan “Dijital Dönüşüm Değerlendirme Aracı”nı temel alarak “Dijital Dönüşüm Değerlendirme Modeli” geliştirdiği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, TÜBİTAK TÜSSİDE tarafından geliştirilen bu modelin ülke geneline yaygınlaştırılması için “Dijital Dönüşüm Danışman”ları yetiştirileceği ve TÜBİTAK TÜSSİDE’den eğitim alarak başarıyla tamamlayan danışmanlar aracılığıyla “DDX Dijital Dönüşüm Modeli” kullanılarak yürütülen danışmanlık çalışmalarının KOSGEB tarafından destekleneceği ifade edilmektedir.

Bu amaçla hazırlanan eğitim programına başvurular ddxhamle.org adresinden 8 Nisan – 8 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Konuya ilişkin olarak TÜBİTAK TÜSSİDE’den alınan yazı ekte sunulmaktadır.

EK:DDX Dijital Dönüşüm Değerlendirme Modeli ve Eğitim Programı