DİJİTAL YOLCULUK / DİJİTAL DÖNÜŞÜM, E-TİCARET VE E-İHRACAT EĞİTİMİ / NEVŞEHİR

DİJİTAL YOLCULUK / DİJİTAL DÖNÜŞÜM, E-TİCARET VE E-İHRACAT EĞİTİMİ / NEVŞEHİR

Ticaret Bakanlığımız ve TOBB himayelerinde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan eğitimin temel amacı KOBİ’lerimiz için dijital dünyada iş yapabilme ve e-ticaret ekosisteminin onlara sağlayacağı faydaların farkındalığını arttırmaktır.

E-ticaret Ekosistemi ve dijital dünyanın ince çizgilerinden, verimli ve sürdürülebilir bir iş modeli yaratmaya kadar bir çok konuya ev sahipliği yapıyor. Eğitim, üreticinin emeğine değer katması, satışlarını sınır tanımayarak artırmasını hedeflemektedir. Güncel ve yaşanmış tecrübelerin paylaşıldığı tam kapsamlı bu eğitimler katılımcılara yeni iş modelllerini hazırlıyoruz. Sizler de ücretsiz olan bu eğitime katılabilir, kendinizi ve firmanızı yeni nesil iş dünyası ile tanıştırabilirsiniz.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda 8 Mart 2019 tarihlerinde tam gün olarak icra edilecek olan eğitim 1 gün sürecektir.

Katılım müracaatı ve detaylar için:  www.dijitalyolculuk.com/nevsehir

KAYIT YAPTIRMAK ZORUNLUDUR