ENDONEZYA – MERKEZ VE DOĞU AVRUPA İŞ FORUMU - 24 Eylül 2021

ENDONEZYA – MERKEZ VE DOĞU AVRUPA İŞ FORUMU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Ticaret Bakanlığı’na Cakarta Ticaret Müşavirliği’nden iletilen yazıya atfen, Endonezya Dışişleri Bakanlığı tarafından 7 Ekim 2021 tarihinde 10:30-15:45 saatleri arasında (Türkiye saati ile) hibrit formatta “Endonezya – Merkez ve Doğu Avrupa İş Forumu”nun (Indonesia- Central and Eastern Europe Business Forum, INA-CEE) düzenleneceği bildirilmektedir (Endonezya Dışişleri Bakanlığınca Türkiye Avrupa ülkeleri arasında değerlendirilmektedir).

“Doing Business with Indonesia: Asia’s Economic Power House” teması ile düzenlenmesi planlanan INA-CEE platformuna iş dünyasının katılımcı veya ziyaretçi olarak katılım sağlayarak iş ilişkilerinin kurulması, paydaşlarla iletişim sağlanması ya da kendi ürünlerinin tanıtımı için kullanılabileceği ifade edilmektedir.

Detaylı bilgi için Organizasyon Komitesi ile ina-cee@kemlu.go.id e-posta adresinden temasa geçilebileceği hususunu bilgilerinize sunarız.