EUROCHAMBRES: AVRUPA'YI CANLANDIRMAK ETKİNLİĞİ - 17 Eylül 2021

EUROCHAMBRES: AVRUPA'YI CANLANDIRMAK ETKİNLİĞİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin üyesi olduğu, M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Başkan Vekilliğini yürüttüğü Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından 12-14 Ekim 2021 tarihleri arasında Avrupa'daki bütün yerel/bölgesel odaların davetli olduğu "Reviving Europe" adlı etkinlik düzenlenecektir.

Etkinliğin amacı; ekonomik toparlanmayı hızlandırmak, işletmelerin istediği Avrupa hakkında somut fikirler sağlamak ve katılımcılara Avrupa'nın zorlukları ve önceliklerini tartışma fırsatı sunmaktır. Birlik Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu 14 Ekim 2021'de  11.00 - 12.15 (TSİ) saatleri arasında "Komşuluk ve Genişleme" politikası kapsamında "Batı Balkanlar, Türkiye ve Doğu Ortaklığı ülkelerinde toparlanma için kilit faktörler" oturumuna katılacaktır. Etkinliğin ve 3 gün boyunca yapılacak bütün oturumların dili İngilizce olup çeviri imkânı bulunmamaktadır.

İlgili üyelerimiz etkinliğe https://chambers4eu.eu adresinden kayıt olabilirler.