GÖRÜŞ TALEBİ: TÜRKİYE-PAKİSTAN YÜKSEK DÜZEYLİ STRATEJİK İŞBİRLİĞİ - 23 Eylül 2021

GÖRÜŞ TALEBİ: TÜRKİYE-PAKİSTAN YÜKSEK DÜZEYLİ STRATEJİK İŞBİRLİĞİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı'nın yazısına istinaden, Türkiye-Pakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) VII. Toplantısı'nın, 6 Ekim 2021 tarihinde ülkemizde düzenlenmesinin öngörüldüğü ve bu kapsamda, YDSK Toplantısı öncesinde Ticaret ve Yatırım Ortak Çalışma Grubu (OÇG) Toplantısının gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Toplantıda YDSK Eylem Planındaki gelişmeler ile ilişkilerin geliştirilmesine yönelik yeni görüş ve önerilerin ele alınması beklenmekte olup, toplantı gündemine alınmasında fayda görülen yeni görüş ve önerilere ilişkin notların, en geç 24 Eylül 2021 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Odamız (u.kul@ntso.org.tr ) iletilmesi rica olunur.