GÜNEY KORE FUARLARI İL TANITIM TOPLANTILARI HAKKINDA - 24 Şubat 2020

GÜNEY KORE FUARLARI İL TANITIM TOPLANTILARI HAKKINDA

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ‘nin Odamıza gönderdiği yazıda 19-22 Mayıs 2020 tarihlerinde “Seoul Food and Hotel” fuarının Selten Uluslararası Fuar ve Aksesuarları Tic. Ltd. Şti. tarafından, 25-27 Haziran 2020 tarihlerinde “Import Goods Fair-İthal Ürünleri” fuarının Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (EİB) tarafından düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, anılan etkinliklerde gıda ve tarım ürünleri, plastik, kauçuk, tekstil ve konfeksiyon, demir-çelik, iklimlendirme, elektronik, otomotiv yan sanayi, deniz taşıtları ve mobilya gibi ülkemizin Güney Kore’ye ihracat potansiyeli yüksek olan sektörlerde firmalarımızın yoğun katılımın beklendiği ifade edilmektedir.

Bu çerçevede, anılan fuarlara ilişkin olarak 25 Şubat- 3 Mart 2020 tarihlerinde Adana, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Ankara ve İzmir şehirlerinde tanıtım toplantılarının düzenleneceği bildirilmektedir.

Ek’te sunulan il tanıtım toplantı tarihleri, katılmak isteyen üyelerimize duyurulur.

İletişim için: EİB/ Efe Fırat :  efe.firat@egebirlik.org.tr

EK:İl tanıtım Toplantı Tarihleri