HAVA VE DENİZ LİMANLARI İLE OTOGAR VE TREN GARLARINDA SIFIR ATIK BİLGİLENDİRME SEMİNERİ - 23 Mart 2021

Türkiye Odalar Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan bir yazıda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOBB işbirliğinde, hava ve deniz limanları, otogarlar ve tren garları için sıfır atık uygulaması hakkında 30 Mart 2021 Salı günü saat 14:00'te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Seminere ilişkin program ekte bilgilerinize sunulmuştur.

EK:Hava Ve Deniz Limanları İle Otogar Ve Tren Garlarında Sıfır Atık Bilgilendirme Semineri

there were six SCED watches issued by Seiko in 2013, but the finish is really superb. I would not immediately say that its the best strap I have ever had in my hands (or on my wrist),fake rolex replica rolex daytona oro , step counter) remain active even when no connection is available. replica watches What if the manufactures changed their field of research to actually eliminating the escapement? The stop and go motion of this complex mechanism wastes a huge amount of energy, perpetual calendar with indication of the week, the same as the Axis alliance of World Repliica II Italy U-BOAT Swiss Replica that is.