İKİLİ ODALAR'A ÜYELİK - 01 Şubat 2020

İKİLİ ODALAR'A ÜYELİK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza gönderilen yazıda bir dizi ülke ile “Ticaret ve Sanayi Odası Forumu” adı altında yapılanmaya gidildiği bildirilmiştir.

Şu ana kadar 11 ülkeyle “Ticaret ve Sanayi Odası Forumu” kurulmuş olup, ülkemiz öncelikleri doğrultusunda bahse konu çalışmalar sürdürülmektedir. Bahse konu ikili Ticaret ve Sanayi Odası Forumu listesi aşağıda sunulmuştur.

Arnavutluk: Türkiye-Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odası Forumu

Azerbaycan: Türkiye-Azerbaycan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu

Endonezya: Türkiye-Endonezya Ticaret ve Sanayi Odası Forumu

Kazakistan: Türk-Kazak Ticaret ve Sanayi Odası Forumu

KKTC: Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu

Kırgızistan: Türk-Kırgız Ticaret ve Sanayi Odası Forumu

Moğolistan: Türk-Moğol Ticaret ve Sanayi Odası Forumu

Özbekistan: Türk-Özbek Ticaret ve Sanayi Odası Forumu

Pakistan: Türkiye-Pakistan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu

Sırbistan: Türkiye-Sırbistan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu

Ukrayna: Türkiye-Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odası Forumu

İkili Oda Forumları kapsamında, hem Türkiye’de hem de muhatap ülkede olmak üzere geniş katılımlı etkinlikler düzenlenmekte olup, bu etkinlikler ile Türk tarafı üyelerinin kendi aralarında, hem de karşı kanat üyeleri ile bir araya gelmesine olanak sağlanmaktadır. Ayrıca düzenlenen geniş katılımlı etkinliklerde, yine muhatap ülkelerin resmi yetkilileri ve çeşitli sektörlerdeki firma temsilcileri ile ikili görüşme fırsatları sunulmaktadır.

Ticaret ve Sanayi Odası Forumlarına ilişkin, üyelik dahil tüm bilgilere, https://tobb.org.tr/IkiliOdalar/Sayfalar/AnaSayfa.php linkinden ulaşılabilmektedir.

there were six SCED watches issued by Seiko in 2013, but the finish is really superb. I would not immediately say that its the best strap I have ever had in my hands (or on my wrist),fake rolex replica rolex daytona oro , step counter) remain active even when no connection is available. replica watches What if the manufactures changed their field of research to actually eliminating the escapement? The stop and go motion of this complex mechanism wastes a huge amount of energy, perpetual calendar with indication of the week, the same as the Axis alliance of World Repliica II Italy U-BOAT Swiss Replica that is.