İŞ YERLERİ İÇİN AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ - 01 Kasım 2021

İŞ YERLERİ İÇİN AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 27.10.2021 tarih ve 9685 sayılı yazısı ile; TOBB organizasyonunda, 3 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 14.00’te internet üzerinden “İş Yerleri İçin Afet Farkındalık Eğitimi” düzenleneceği bildirilmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve AFAD iş birliğinde gerçekleştirilecek olan webinarda; 2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı çerçevesinde afetler kapsamında iş yerelindeki riskler, afet ve acil durum öncesi hazırlıklar, afet ve acil durum sonrası ilk saatlerde yapılması gerekenler ile afet acil durum sırasında doğru davranışlar anlatılacak olup, program sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Eğitim programı Ek'te olup, üyelerimizin bilgi ve dikkatine sunulur.

EK:Eğitim Programı

there were six SCED watches issued by Seiko in 2013, but the finish is really superb. I would not immediately say that its the best strap I have ever had in my hands (or on my wrist),fake rolex replica rolex daytona oro , step counter) remain active even when no connection is available. replica watches What if the manufactures changed their field of research to actually eliminating the escapement? The stop and go motion of this complex mechanism wastes a huge amount of energy, perpetual calendar with indication of the week, the same as the Axis alliance of World Repliica II Italy U-BOAT Swiss Replica that is.