KANADA MONTREAL LİMAN İDARESİ TARAFINDAN YAPILAN BİLDİRİM - 10 Mart 2021

KANADA MONTREAL LİMAN İDARESİ TARAFINDAN YAPILAN BİLDİRİM

TOBB’dan Odamıza gelen bilgilendirmede, T.C Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen, Kanada'nın ikinci büyük limanı olan Montreal Liman İdaresi tarafından 17.02.2021 tarihinde yapılan bildirimde Denizcilik İşverenleri Birliği ile Kanada Kamu Çalışanları Birliği arasındaki müzakere sürecinin askıya alındığı ve iki taraf arasında daha önce yapılan "grev yapmama" yönündeki anlaşmanın 21.03.2021 tarihinde sona ereceği belirtilerek, Montreal Limanı üzerinden Kanada ile ticaret yapan firmalarımızın Limandaki iş ve işlemlerdeki olası gecikmeleri dikkate almasında fayda olacağı hatırlatılmaktadır.

Kanada ile ticaret yapan firmalarımızın bilgisine sunarız.

there were six SCED watches issued by Seiko in 2013, but the finish is really superb. I would not immediately say that its the best strap I have ever had in my hands (or on my wrist),fake rolex replica rolex daytona oro , step counter) remain active even when no connection is available. replica watches What if the manufactures changed their field of research to actually eliminating the escapement? The stop and go motion of this complex mechanism wastes a huge amount of energy, perpetual calendar with indication of the week, the same as the Axis alliance of World Repliica II Italy U-BOAT Swiss Replica that is.