LETONYA ONLİNE İKİLİ GÖRÜŞMELER - 03 Eylül 2020

LETONYA ONLİNE İKİLİ GÖRÜŞMELER

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Letonya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iletilen e-postaya atfen, Letonya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Avrupalı şirketlerin katılımıyla online ikili görüşmelerin gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda, 25-26 Eylül 2020 tarihinde ağaç işleme, inşaat, metal işleme, tekstil ve kozmetik sektörlerinde; 9-10 Ekim 2020 tarihlerinde ise bilişim ve iletişim teknolojileri, elektronik, tasarım, ulaştırma ve lojistik, gıda işleme sektörlerinde gerçekleştirilecek olan ikili görüşmelerin Cisco Webex programı üzerinden düzenleneceği belirtilmektedir.

Söz konusu etkinliğin detaylarına TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkânları/Ülke Duyuruları/Letonya” bölümünden ulaşılabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.