MALATYA KAYISISI İSMİNİN KULLANILMASI HAKKINDA - 08 Temmuz 2020

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'ndan alınan bir yazıda, günümüz dünyasında kültürel değerlerin korunması ve bu yönde oluşan talebin karşılanmasına yönelik çalışmaların, son yıllarda Türkiye'de de karşılığını bulduğu belirtilmektedir.

Bu kapsamda, "Malatya Kayısısı"nın belirli isim ve işaretlerle hem ülkemizde Türk Patent Kurumu'nda hem de Avrupa Birliği Komisyonu'nda tescilinin sağlandığı ifade edilmektedir. Yazının devamında, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın, sınai mülkiyet hakkı sahibi olduğu "Malatya Kayısısı" ürününün hak ettiği değeri bulması, üreticinin ve ürünü pazara sunan tüccarların haklarının korunmasına adına gerekli cezai müeyyidelerin uygulanması için her türlü girişimde bulunacağı ifade edilmektedir. Bahse konu yazı ektedir. İlgili üyelerimize duyurulur.

Malatya Kayısısı İsminin Kullanımı Hakkında

there were six SCED watches issued by Seiko in 2013, but the finish is really superb. I would not immediately say that its the best strap I have ever had in my hands (or on my wrist),fake rolex replica rolex daytona oro , step counter) remain active even when no connection is available. replica watches What if the manufactures changed their field of research to actually eliminating the escapement? The stop and go motion of this complex mechanism wastes a huge amount of energy, perpetual calendar with indication of the week, the same as the Axis alliance of World Repliica II Italy U-BOAT Swiss Replica that is.