MEKSİKA-İŞ BİRLİĞİ TEKLİFİ - 11 Mayıs 2019

MEKSİKA-İŞ BİRLİĞİ TEKLİFİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı’na Meksiko Ticaret Müşavirliğimizden iletilen yazıya atfen, Müşavirliğimiz tarafından katılım sağlanan “Business Yucatan & Trade Opportunities” semineri kapsamında Yucatan Eyaleti’ndeki sağlık turizmi alanında gerçekleştirilebilecek yatırım projeleri hakkında bilgi edinildiği belirtilmekte ve Yucatan Eyaleti Kalkınma Ajansı yetkililerine firmalarımızın bilgi ve deneyimlerinden istifade edilmek suretiyle ABD’li ve Kanadalı turistleri Meksika’da ağırlamaya yönelik firmalarımız ile ortak projeler gerçekleştirilebileceği bildirilmektedir.

Yazıda ayrıca, Yucatan Eyaleti Kalkınma Ajansı yetkililerinin iletişim bilgilerinin yanı sıra detaylı bilgi içeren tanıtım materyallerinin Ticaret Müşavirliğimizde mevcut olduğu ve talep edildiğinde ilgilenen kurum, kuruluş ve firmalarımız ile paylaşılmasının mümkün olduğu belirtilmektedir.

Konu hakkında detaylı bilgilere TOBB internet sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Ülke Duyuruları/Meksika” bölümünden ulaşılabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

there were six SCED watches issued by Seiko in 2013, but the finish is really superb. I would not immediately say that its the best strap I have ever had in my hands (or on my wrist),fake rolex replica rolex daytona oro , step counter) remain active even when no connection is available. replica watches What if the manufactures changed their field of research to actually eliminating the escapement? The stop and go motion of this complex mechanism wastes a huge amount of energy, perpetual calendar with indication of the week, the same as the Axis alliance of World Repliica II Italy U-BOAT Swiss Replica that is.