RAİL BALTİCA İHALESİ HAKKINDA - 27 Nisan 2020

RAİL BALTİCA İHALESİ HAKKINDA

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda, Rail Baltica isimli Finlandiya, Estonya, Letonya, Litvanya ve Polonya'yı demiryolu hattıyla bağlamak için devam eden büyük bir demiryolu altyapı projesinin bulunduğu bildirilmekte olup, projenin 2026 yılında tamamlanmasının ve 5.8 milyar Euro'ya mal olmasının beklendiği belirtilmektedir.

Ayrıca, http://www.railbaltica.org/rail-baltica-launches-a-procurement-for-the-electrification-engineering-services/ adresinden de ulaşılabileceği üzere söz konusu projede enerji sistemleri için bir ihale açıldığı, ihaleye teklif verme süresinin 11 Mayıs'a kadar olduğu bildirilmektedir.

Yazıda devamla, ölçeği, kapsamı ve yapısı itibariyle ülkemiz müşavirlik ve müteahhitlik firmaları için oldukça ciddi fırsatlar barındırdığı ifade edilen projenin ihale şartlarına https://www.railbaltica.org/procurement/e-procurement-system/ adresinden ulaşılabileceği belirtilmektedir.

Söz konusu projenin ihale sürecinde Letonya'dan hukuki destek almak isteyen şirketlerimiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin web sayfası (ww.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Ülke Duyuruları/Letonya" bölümünden hukuk firmalarının listesine ulaşabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

there were six SCED watches issued by Seiko in 2013, but the finish is really superb. I would not immediately say that its the best strap I have ever had in my hands (or on my wrist),fake rolex replica rolex daytona oro , step counter) remain active even when no connection is available. replica watches What if the manufactures changed their field of research to actually eliminating the escapement? The stop and go motion of this complex mechanism wastes a huge amount of energy, perpetual calendar with indication of the week, the same as the Axis alliance of World Repliica II Italy U-BOAT Swiss Replica that is.