RUSYA FEDERASYONU PSKOV BOLGESİ ZİYARETİ HK. - 19 Ocak 2022

RUSYA FEDERASYONU PSKOV BOLGESİ ZİYARETİ HK.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Rusya Federasyonu Ticaret Mümessilliği’nin 13.01.2022 tarih ve 792 sayılı yazıda, Rusya Federasyonu Pskov Bölgesi Ekonomik Kalkınma ve Yatırım Politikası Komitesi Başkanı Andrey Miheev ile Pskov Bölgesi Özel Ekonomik Bölgesi Moglino’nun Yatırım Projeleri Başkanı Ekaterina Pıhtina’nın, 24 Ocak 2022 tarihinde Ankara’yı ziyaret edeceği bildirilmektedir.

Söz konusu ziyaret çerçevesinde, 24 Ocak 2022 Pazartesi günü, 15.30-17.00 saatleri arasında, Birliğimiz Sosyal Tesisler 2-3 nolu Salonları’nda, Pskov Bölgesi Tanıtım Etkinliği düzenlenecektir. Etkinlik çerçevesinde Türkçe-Rusça simültane çeviri hizmeti sağlanacaktır. Etkinliğe katılmayı arzu edenlerin ekteki katılım formunu Odamıza eposta (kaan@kutso.org.tr) ile iletmeleri gerekmektedir.

Etkinliğe katılmak için 2 aşı olunduğunu belirten belge veya 48 saatlik PCR testi talep edilecektir. Pskov Bölgesi, Moglino Özel Ekonomik Bölgesi ve Titan-Polimer Şirket Gurubu hakkında detaylı bilgi ekte yer almakta olup, Bölge hakkında soruları olanlar etkinlik çerçevesinde sorularını yetkililere iletebilecektir.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.

EKLER:

1-Katılım Formu (1 sayfa)

2-Rus Tarafı Listesi (1 sayfa)

3-Rusya Federasyonu Pskov Bölgesi Hk. Detaylı Bilgi (16 sayfa)

4-Moglino Özel Ekonomik Bölgesi (11 sayfa)

5-Titan-Polimer Şirket Grubu Hk. Bilgi (15 sayfa)

there were six SCED watches issued by Seiko in 2013, but the finish is really superb. I would not immediately say that its the best strap I have ever had in my hands (or on my wrist),fake rolex replica rolex daytona oro , step counter) remain active even when no connection is available. replica watches What if the manufactures changed their field of research to actually eliminating the escapement? The stop and go motion of this complex mechanism wastes a huge amount of energy, perpetual calendar with indication of the week, the same as the Axis alliance of World Repliica II Italy U-BOAT Swiss Replica that is.