SRİ LANKA TARAFINDAN TURİZM KONUSUNDA DÜZENLENECEK ETKİNLİK - 03 Ağustos 2021

SRİ LANKA TARAFINDAN TURİZM KONUSUNDA DÜZENLENECEK ETKİNLİK

TOBB’dan alınan yazıda, Dışişleri Bakanlığı’nın "Asya'da İşbirliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı" (AİGK) (Conference on Interaction and Confidence Building Measures in Asia - CICA) Sekretaryasından alınan yazıya atfen, Sri Lanka Turizm Tanıtım Bürosu'nun 17 Ağustos 2021 tarihinde "Turizm işbirliğini geliştirmek amacıyla AİGK Üye Devletleri ile sanal B2B oturumu" (Virtual business to business (B2B) interactive session with CICA Member States to enhance tourism cooperation) başlıklı etkinliğinin düzenlemesinin planladığı bildirilmiştir.

Söz konusu etkinliğinin güncel kayıt linki iletilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Etkinlik Linki İçin Tıklayınız

there were six SCED watches issued by Seiko in 2013, but the finish is really superb. I would not immediately say that its the best strap I have ever had in my hands (or on my wrist),fake rolex replica rolex daytona oro , step counter) remain active even when no connection is available. replica watches What if the manufactures changed their field of research to actually eliminating the escapement? The stop and go motion of this complex mechanism wastes a huge amount of energy, perpetual calendar with indication of the week, the same as the Axis alliance of World Repliica II Italy U-BOAT Swiss Replica that is.