TASARIM ODAKLI YENİLİK YARIŞMASI - 10 Eylül 2020

TASARIM ODAKLI YENİLİK YARIŞMASI

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliği, Avrupa Birliği (EU) finansmanı ile sürdürülen "Suriye Krizine Yanıt Olarak Türkiye'de Dayanıklılık Projesi" neticesinde kurulması planlanan "Adana ve Mersin Yenilik Merkezleri" kapsamında Çukurova Yenilik ekosisteminde, ürün yeniliği alanındaki problemlere gerçekçi çözümler sağlayacak Tasarım Odaklı Yenilik Yarışması'nın başvurularının açıldığı belirtilen bilgilendirme metni ekte yer almaktadır.

İlgili üyelerimize duyurulur.

EK:Tasarım Odaklı Yenilik Yarışması Bilgilendirmesi

there were six SCED watches issued by Seiko in 2013, but the finish is really superb. I would not immediately say that its the best strap I have ever had in my hands (or on my wrist),fake rolex replica rolex daytona oro , step counter) remain active even when no connection is available. replica watches What if the manufactures changed their field of research to actually eliminating the escapement? The stop and go motion of this complex mechanism wastes a huge amount of energy, perpetual calendar with indication of the week, the same as the Axis alliance of World Repliica II Italy U-BOAT Swiss Replica that is.