TATARİSTAN FİRMA TEMSİLCİLERİ İLE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ (9 ARALIK 2021, İSTANBUL) - 03 Aralık 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda; Tataristanlı firmalar ile iş birliği yapmak isteyen üyelerimizin, 9 Aralık 2021 Perşembe günü İstanbul'da düzenlenecek olan toplantı ve ikili görüşmelere katılım için başvuruda bulunabilecekleri iletilmektedir.

Tataristan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Marat Ahmatov'un başkanlığında iş insanlarından oluşan heyetin Türkiye ziyareti kapsamında; ev kimyasalları ve kozmetik, konut inşaatı ve yatırım, tekstil, gıda üretimi ve satışı, soğutma ekipmanları imalatı, elektronik tasarım ve üretim, otomobil bileşenleri üretimi, doğal kozmetik üretimi, sergi faaliyetleri ve nakliye hizmetleri alanlarında işbirliği yapmak isteyen Tataristanlı firmalar ile toplantı ve ikili görüşmeler gerçekleştirilecektir.

Görüşmeler, 9 Aralık  2021 Perşembe günü 11:00-13:30 saatleri arasında TOBB İstanbul Hizmet Binasında (İbrahim Çağlar Toplantı Odasında) gerçekleştirilecektir. Türkçe-Rusça tercüme hizmeti sunulacak olan toplantıya ve ikili görüşmelere katılmak  isteyen Türk firma temsilcilerinin bağlantıda yer  alan formu en geç 7 Aralık 2021 tarihine kadar eksiksiz olarak doldurmaları gerekmektedir.

İkili görüşmelere katılım için; 2 doz aşı (2.  dozun üzerinden en az 15 gün geçmiş olması gerekmektedir) ya da son 48 saatte yapılmış negatif PCR testi ibraz edilmesi zorunludur.

Heyet listesi ekte yer almaktadır.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.

EK:Tataristan Firma Katılımcı Listesi (2 sayfa)

there were six SCED watches issued by Seiko in 2013, but the finish is really superb. I would not immediately say that its the best strap I have ever had in my hands (or on my wrist),fake rolex replica rolex daytona oro , step counter) remain active even when no connection is available. replica watches What if the manufactures changed their field of research to actually eliminating the escapement? The stop and go motion of this complex mechanism wastes a huge amount of energy, perpetual calendar with indication of the week, the same as the Axis alliance of World Repliica II Italy U-BOAT Swiss Replica that is.