TEKNOLOJİ ODAKLI SANAYİ HAMLESİ PROGRAMI DİJİTAL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

10 Ekim 2021
185 - Kişi Okudu

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu işbirliğinde 12 Ekim 2021 Salı günü saat 14:30'da internet üzerinden gerçekleştirilecek “Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Dijital Dönüşüm Çağrısı Bilgilendirme Weninarı”nda Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında teknoloji tedarikçilerine yönelik olarak ilan ve dijital dönüşüm alanında 188 ürün ve 54 yenilikçi teknoloji yatırımını destekleyen Dijital Dönüşüm Çağrısı anlatılacaktır. Ekte programı yer alan webinara katılım sağlanması hususu üyelerimize önemle duyurulur.

Seminere katılım için tıklayınız.