TEMEL GÖSTERGELER IŞIĞINDA TÜRKİYE EKONOMİSİ VE FİNANSAL PİYASALARI EĞİTİMİ - 06 Ekim 2021

TEMEL GÖSTERGELER IŞIĞINDA TÜRKİYE EKONOMİSİ VE FİNANSAL PİYASALARI EĞİTİMİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden gelen yazıda belirtildiği üzere; TOBB ve TOBB ETÜ işbirliğinde gerçekleştirilecek olan bu eğitimde; iş dünyasının temsilcileri, bireysel ve kurumsal yatırımcılara yönelik olarak internet üzerinden 14 Ekim 2021 Perşembe günü 14:00-17.00 saatleri arasında "Temel Göstergeler Işığında Türkiye Ekonomisi ve Finansal Piyasaları Eğitimi" gerçekleştirilecektir. İş dünyasının temsilcileri, bireysel ve kurumsal yatırımcılara yönelik olarak iş dünyasının ve yatırımcıların dikkat etmesi gereken hususlar üzerinde durulacak olup, iş dünyasının ve yatırımcıların ekonomik göstergeleri doğru okuması, finans piyasalarının mekanizmasını anlamaları büyük önem arz etmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

EK:Temel Göstergeler Işığında Türkiye Ekonomisi ve Finansal Piyasaları Eğitimi