TORONTO-COLLUSİON YÜKSEK TEKNOLOJİ KONFERANSI - 30 Mart 2019

TORONTO-COLLUSİON YÜKSEK TEKNOLOJİ KONFERANSI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda Türkiye’nin Toronto Başkonsolosluğu’nun yazısına atfen, 20-23 Mayıs 2019 tarihlerinde Toronto’da 25 bin kişinin, 120 ülkeden 1000’iaşkın startup şirketinin ve yatırımcıların katılımıyla “Collusion” isimli ileri teknoloji konferansının düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda, Avrupa’da “Web Summit”, Kuzey Amerika’da ise “Collusion” ismiyle düzenlenen etkinliklerin dünyadaki en önemli ileri teknoloji konferanslarından birini teşkil ettiği belirtilmekte olup, bahsi geçen konferansın daha önce ABD’de yapılmış olduğu, bu defa Toronto’nun üç yıl süreyle ev sahipliği yapmasının kararlaştırıldığı ifade edilmektedir.

Ayrıca, konferansın düzenleyicisi ve ev sahibi olan Toronto Belediyesi’nin 5 Nisan 2019 tarihine kadar katılım bilgilerini iletecek ülke heyetlerine ücretsiz 50 giriş kartı tahsis edeceğini, çok az yer kalmakla birlikte müsait stand alanlarının bulunduğunu, ülkemizin bahsi geçen etkinliğe katılımına önem verdiklerini önem verdiklerini ifade ettiği bildirilmektedir.

Söz konusu konferansa ilişkin detaylı bilgilere TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkânları/Yurtdışı Etkinlikler” başlığı altından ulaşılabilmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.

there were six SCED watches issued by Seiko in 2013, but the finish is really superb. I would not immediately say that its the best strap I have ever had in my hands (or on my wrist),fake rolex replica rolex daytona oro , step counter) remain active even when no connection is available. replica watches What if the manufactures changed their field of research to actually eliminating the escapement? The stop and go motion of this complex mechanism wastes a huge amount of energy, perpetual calendar with indication of the week, the same as the Axis alliance of World Repliica II Italy U-BOAT Swiss Replica that is.