TÜRK TİCARET VE SANAYİ ODASI İŞ FORUMU - İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ (10 KASIM 2021 - İSTANBUL) - 01 Kasım 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Türk Konseyi 8. Liderler Zirvesi’nin 12 Kasım 2021 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirileceği iletilmektedir.

Türk Konseyi faaliyetleri kapsamında Türk Ticaret ve Sanayi Odası kurulmuş olup, Başkanlığı TOBB Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU tarafından yürütülmektedir.

Türk Konseyi Liderler Zirvesi’nin yan etkinliği olarak 10 Kasım 2021 Çarşamba günü “Türk Ticaret ve Sanayi Odası İş Forumu” gerçekleştirilecektir. Foruma; Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Macaristan ve Özbekistan'dan çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmaların temsilcilerinin katlımı beklenmektedir. Forum kapsamında, belirtilen ülkelerden katılacak firmalarla ikili iş görüşmeleri yapılabilecektir. Etkinliğe katılacak olan yabancı firma bilgileri, katılımcılara ayrıca iletilecektir. Türkçe-Rusça ve İngilizce tercüme hizmetinin sağlanacağı etkinliğin taslak programı ekte sunulmaktadır.

Programa katılmak için aşağıdaki bağlantıda yer alan formun –en geç 8 Kasım 2021 tarihine kadar- eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir:

Katılım için; 2 doz aşı (2. dozun üzerinden en az 15 gün geçmiş olması gerekmektedir) ya da son 48 saatte yapılmış negatif PCR testi ibraz edilmesi zorunludur.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.

EK:Program (1 sayfa)

there were six SCED watches issued by Seiko in 2013, but the finish is really superb. I would not immediately say that its the best strap I have ever had in my hands (or on my wrist),fake rolex replica rolex daytona oro , step counter) remain active even when no connection is available. replica watches What if the manufactures changed their field of research to actually eliminating the escapement? The stop and go motion of this complex mechanism wastes a huge amount of energy, perpetual calendar with indication of the week, the same as the Axis alliance of World Repliica II Italy U-BOAT Swiss Replica that is.