TÜRKMENİSTAN’DA ENERJİ PROJELERİ KONFERANSI - 03 Ekim 2018

TÜRKMENİSTAN’DA ENERJİ PROJELERİ KONFERANSI

TOBB’dan alınan 03.10.2018 tarih ve 14506 sayılı yazıda 5 Mart 2017 tarihinde Tahran’da gerçekleştirilen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası (EİT TSO) 16. Genel Kurulu’nda, EİT TSO Sekretaryası 2018-2021 yıllarında Birliğimizce yürütülmesi kararlaştırıldığı bilgisi paylaşılmaktadır.

Bu çerçevede, TOBB – EİT TSO ve Türkmenistan Dışişleri Bakanlığı işbirliğinde “Türkmenistan’da Enerji Projeleri ve EİT Bölgesinin Kalkınmasına Olan Etkileri” adlı bir Konferans ve ikili iş görüşmeleri düzenlenecektir. 16 Ekim 2018 tarihinde saat 11.00’de TOBB İstanbul Hizmet binasında gerçekleştirilecek etkinliğe Türkmenistan’da devam eden enerji projelerinin tanıtılması hedeflenmektedir.

Konferans ardından, katılımcı Türkmen yetkililerinin temsilcileri ile firmalarımız arasında ikili görüşmeler gerçekleştirilebilecektir. Söz konusu yetkililerin listesi ve faaliyet alanlarına dair bilgiler katılım teyidi veren firmalarımıza bilahare bildirilecektir.

Katılmayı düşünen üyelerinizin katılım teyitlerini en geç 11 Ekim 2018 tarihine kadar  (E-Posta: u.kul@ntso.org.tr ) bildirmeleri gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

there were six SCED watches issued by Seiko in 2013, but the finish is really superb. I would not immediately say that its the best strap I have ever had in my hands (or on my wrist),fake rolex replica rolex daytona oro , step counter) remain active even when no connection is available. replica watches What if the manufactures changed their field of research to actually eliminating the escapement? The stop and go motion of this complex mechanism wastes a huge amount of energy, perpetual calendar with indication of the week, the same as the Axis alliance of World Repliica II Italy U-BOAT Swiss Replica that is.