YEREL LEZZET GIDA GİRİŞİMCİLİĞİ HİBE PROGRAMI - 06 Mayıs 2019

YEREL LEZZET GIDA GİRİŞİMCİLİĞİ HİBE PROGRAMI

Kadınların ekonomik hayata katılım konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak, toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlendirilmesi ve ekonomik kalkınmada aktif rol almalarının sağlanması amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği liderliğinde ve Habitat Derneği, Coca Cola Türkiye ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile Kız Kardeşim Projesi yürütülmektedir.

Proje kapsamında İlimiz Nevşehir’in de arasında bulunduğu 30 ilde Türkiye’deki yerel lezzetleri ön plana çıkartarak, bu lezzetleri kendi işletmesinde üreten kadınların güçlenmesi amacıyla “Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği Hibe Programı” açıklandı. Bu çerçevede, değerlendirmeler sonunda başarılı olan 10 kadına işletmelerini geliştirebilmeleri için 25.000 TL iş geliştirme hibesi verilecek ve markalaşma desteği sağlanacaktır.

Kızkardeşim Projesi İllerinde (Adana, Antalya, Hatay, Isparta, Mersin, Gaziantep, Şanlıurfa, Şırnak, Giresun, Rize, Sinop, Trabzon, Aydın, Uşak, Denizli, Manisa, Muğla, Bursa, Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Çanakkale, Elazığ, Erzurum, Kars, Van, Eskişehir, Kayseri, Konya, Nevşehir) çoğunluk hissesinin ya da imza yetkisinin bir kadına ait olduğu restoranında/lokantasında, bölgesindeki yerel yemeği yapan ve yanında en fazla 5 kişi çalıştıran, başka şubesi olmayan, işini büyütmek isteyen, öğrenmeye açık olan kadın girişimciler 10 Mayıs 2019 tarihine kadar “Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği Hibe Programı”na https://bit.ly/2GffVHi adresinden ücretsiz olarak müracaat edebilecektir.

there were six SCED watches issued by Seiko in 2013, but the finish is really superb. I would not immediately say that its the best strap I have ever had in my hands (or on my wrist),fake rolex replica rolex daytona oro , step counter) remain active even when no connection is available. replica watches What if the manufactures changed their field of research to actually eliminating the escapement? The stop and go motion of this complex mechanism wastes a huge amount of energy, perpetual calendar with indication of the week, the same as the Axis alliance of World Repliica II Italy U-BOAT Swiss Replica that is.