KALAYOĞLU´NDAN VEDA ZİYARETİ

2016-11-01 00:04:00

KALAYOĞLUNDAN VEDA ZİYARETİ

Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden, Polis Baş Müfettişliği görevine getirilen Metin Kalayoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnceye veda ziyaretinde bulundu.

Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren İl Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden Polis Baş Müfettişliği görevine getirilen Metin Kalayoğlu veda ziyaretleri kapsamında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnceyi makamında ziyaret etti.

Başkan İnce, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Nevşehirde görev yaptığı sürece verdiği hizmetlerinden dolayı Kalayoğluna teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Metin Kalayoğlu'da Başkan İnceye çalışmalarında başarılar dileyerek kendisine teşekkür etti. Kalayoğlu, Nevşehirden güzel anı ve dostluklarla ayrılacağını belirtti.

Ziyaret sonrasında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, günün anısına Metin Kalayoğlu'na Kapadokya yöresine özel çini bir tabak hediye etti.