DEFTERDAR HATİCE İŞCEN ERCOŞMAN´DAN BAŞKAN PARMAKSIZ´A VEDA ZİYARETİ

DEFTERDAR HATİCE İŞCEN ERCOŞMANDAN BAŞKAN PARMAKSIZA VEDA ZİYARETİ

Nevşehir Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman veda ziyaretleri kapsamında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksızı ziyaret etti. Başkan Parmaksız, Ercoşmana ziyaretinden dolayı teşekkür ederek geçen süre içerisinde uyumlu ve başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve görev yerlerinin değişmesinin iletişimlerini koparmayacağını ve her zaman kendilerine kapılarının açık olacağını belirtti.

Nevşehir Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman ise birlikte çalışmış olmaktan memnuniyet duyduğunu, Nevşehirde oldukça verimli ve mutlu bir çalışma dönemi geçirdiğini belirterek, “Görev yaptığım süre boyunca Nevşehire ve Nevşehirlilere güzel hizmetler vermeye çalıştım. Güzel dostluklar kurdum. Nevşehirden çok güzel anılarla ayrılıyorum.” diyerek, kalbinde Nevşehirin ve Nevşehirlilerin hep ayrı bir yeri olacağını ifade etti.