YENİ REKTÖR PROF. DR. MAZHAR BAĞLI´YA TEBRİK ZİYARETİ

YENİ REKTöR PROF. DR. MAZHAR BAĞLIYA TEBRİK ZİYARETİ

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Başkan Yardımcıları Mikdat Şahin ve ömer Güçlü, Nevşehir Hacı Bektaş Veli üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mazhar Bağlıyı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

Ziyarette Nevşehir Hacı Bektaş Veli üniversitesinin sayılı üniversitelerin den biri olduğunu söyleyen Başkan İnce, üniversitenin daha iyi yerlere geleceğinden şüphesi olmadığını ve Prof. Dr. Mazhar Bağlının katkısının büyük olacağını söyleyerek buna inandıklarını belirtti.

NTSO Meclis Başkanı Seyit İncenin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Nevşehir Hacı Bektaş Veli üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, her alanda büyümeyi hedeflediklerini söyledi. NEü'yü paydaşlarla birlikte yönetmek istediklerini belirten Prof. Dr. Bağlı, "Her türlü işbirliğine açığız." dedi.