TORBALI TİCARET ODASI´NDEN NTSO´YA ZİYARET TORBALI TİCARET ODASI BAŞKANI ABDULVAHAP OLGUN: "M. ARİF PARMAKSIZ´I TÜM TÜRKİYE TANIYOR"

2014-09-25 13:24:46

TORBALI TİCARET ODASINDEN NTSOYA ZİYARET

TORBALI TİCARET ODASI BAŞKANI  ABDULVAHAP OLGUN:

“M. ARİF PARMAKSIZI TüM TüRKİYE TANIYOR”

 

Anadolu İllerine inceleme ziyaretleri yapan Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Oda üyeleri Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odasında Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile bir araya gelen heyet çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu.

Nevşehir  Ticaret ve Sanayi Odası hakkında  konuklara bilgi veren Meclis Başkanı Seyit İnce, NTSOnun  bölgedeki  Ticaret ve Sanayi Odaları ile işbirliği ve proje çalışmalarının olduğunu belirterek, “Torbalı Ticaret Odası ile  her türlü fikir alışverişi ve işbirliğine açığız.” Dedi

Daha sonra sözalan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali öbeklide  odaların kuruluş amaçlarının üyelerine hizmetin yanında diğer illerde bulunan  İşadamı ve ticaret erbabı ile  ilişkileri geliştirmek olduğunu dile getirdi.

Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Abdulvahap Olgunda  Nevşehir öncesi Kayseri Ticaret Odasını ziyaret ettiklerini, Nevşehir sonrasında ise Konya ziyareti programladıklarını belirterek, “Bizler Anadolu Aslanı olarak tabir edilen işadamlarının bulundukları şehirlerde neler yaptığını görmek,fikir alışverişinde bulunmak üzere Anadolu illerini geziyoruz. Konya ve Kayseri arasında Turizm konusunda Türkiyenin sayılı şehirlerinden biri olan Nevşehirin başarısı ise bizleri gururlandırdı. Nevşehir Ticaret Odası Başkanı M. Arif Parmaksızın Türkiyenin tanıdığı biri. NTSO Her yönden şanslı.”  Şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra  Nevşehir Ticaret Odası Meclis Başkanı  Seyit İnce ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali öbekli  Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olguna ve Meclis Başkanı Erkan Aksoya  ziyaretlerinin anısına  çini işlemeli tabak hediye etti.

Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Abdulvahap Olgunda  bölgede yapılan kazılarda çıkan ikiz kızlar heykelinin bir maketini hediye etti.  Ziyaret  Her iki oda üyelerinin fikir alışverişi ile son buldu .