REKTÖR FİLİZ KILIÇ´DAN PARMAKSIZ´A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

2015-04-20 00:03:00

 

 

 

REKTöR FİLİZ KILIçDAN PARMAKSIZA TEŞEKKüR ZİYARETİ

NTSONUN KATKILARIYLA HAZIRLANAN “NEVŞEHİRİN TARİH YOLCULUĞU” ADLI ESER YAYINLANDI

 

Nevşehir Hacıbektaş Veli üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksızı ziyaret ederek, üniversite yayınlarından çıkan “Nevşehirin Tarihi Yolculuğu” adlı kitaba verilen katkılardan ötürü teşekkür etti.

“Nevşehirin Tarihi Yolculuğu” adlı kitabın Editörlüğünü üstlenen Nevşehir Hacıbektaş Veli üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Gökhan ile birlikte NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksızı ziyaret eden Rektör Kılıç, “Bu eserin ortaya çıkmasında üniversitemize

verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“Nevşehirin Tarihi Yolculuğu” Kitabı NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksıza takdim eden Nevşehir Hacıbektaş Veli üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, eğitim kültür ve sanat alanlarında gerçekleşen NTSO üniversite işbirliğinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksızda Şehirlerin ve ülkelerin gelişiminde üniversitelerde gerçekleşen Akademik çalışmaların önemine vurgu yaparak, “ Nevşehirli işadamları olarak bizde Nevşehir Hacıbektaş Veli üniversitesi ile Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasının ortak çalışmalarından memnunuz. Şehrimize ve Şehir insanının refahına sağladığınız ve sağlayacağınız tüm çalışmalar için teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.