MHP MİLLETVEKİLİ VAROL NTSO´YA VEDA ETTİ MHP MİLLETVEKİLİ VAROL: "HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"

MHP MİLLETVEKİLİ VAROL NTSOYA VEDA ETTİ

MHP MİLLETVEKİLİ VAROL:

“HER ŞEY çOK GüZEL OLACAK”

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında iki yıldır Meclis Başkan Vekilliği görevini yürüten ve 7 Haziran 2015 Seçimleri nde MHP Milletvekili seçilen Mehmet Varol  NTSO ya veda etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası  Meclis Başkanı Seyit İnce ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız  tarafından kendisine şükran plaketi taktim edilen  MHP Milletvekili Mehmet Varol,  seçim çalışmaları sırasında görüştüğü ve sorunlarını dinlediği vatandaşların kendisinden beklentilerinin oldukça fazla olduğunu belirterek, “ 18 yıllık bir siyasi geçmişim  var ve insanların beklentilerini çok iyi biliyorum.  Bizlerden  tecrübeli olan kişilerin tecrübelerinden faydalanacak, sorunların birlik ve beraberlik içerisinde çözümü için çalışacağız. Ben AK Partiden seçilen iki  Vekilimize  de başarılar diliyorum. İki  Milletvekilimiz ile birlikte , Ticaret ve Sanayi Odası, Borsa, Belediye ve Nevşehirin tüm kurum ve kuruluşları ile  sorunların tespiti ve çözümü için  çalışacağız.  Nevşehir adına her şey çok güzel olacak” dedi.