NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS BAŞKANI SEYİT İNCE´DEN NEZAKET ZİYARETİ

2016-01-21 00:04:00

NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS BAŞKANI SEYİT İNCEDEN NEZAKET ZİYARETİ

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı; Seyit İNCE, Başkan Vekilleri Miktat Şahin ve ömer Güçlü ile birlikte bir dizi nezaket ziyaretinde bulundular.

NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce ve Başkan vekilleri ilk olarak Nevşehir Valisi Sayın Mehmet CEYLANı makamında ziyaret ederek bir süre görüştükten sonra Nevşehir Emniyet Müdürü Sayın Metin KALAYOĞLUnu ziyaret etmek üzere Emniyet Müdürlüğüne geçtiler. Sayın Kalayoğlunun ziyaretinden sonra bir açıklama yapan NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce; Sayın Valimiz ve Emniyet Müdürümüz ile samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğunu ilimiz için hep birlikte her zaman birliktelik içinde olunacağını ve bu tür ziyaretlerin devam edeceğini bildirdi.