ULUSLARARASI B2B İLETİŞİM FUARI

2016-03-21 00:01:00

ULUSLARARASI B2B İLETİŞİM FUARI

Fuarın amaçları arasında, bölgeler arası işbirliğini güçlendirmek, yeni pazarlar hakkında bilgi alışverişi ve yabancı yatırım çekilmesinde işbirliğinde bulunmak olarak belirtilmektedir. Ayrıca, fuar çerçevesinde gerçekleşecek olan sergide ise Brest ve diğer Belarus bölgelerinde yatırım imkânlarının anlatılacağı ve katılımcıların da kendi ülkelerini tanıtma fırsatına sahip olacağının altı çizilmektedir.

Söz konusu Fuar ile ilgili detaylı bilgi için Belarus Ticaret ve Sanayi Odası Brest Şubesi Yurtdışı Ekonomik İşbirliği Departmanı ile irtibata geçilmesi gerekmektedir. Etkinliğin programı TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-ülke Duyuruları-Belarus” bölümünde dokümanda yer almaktadır.

üyelerimize duyurulur.