ANTALYA FUARLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI NTSO´DA YAPILACAK

ANTALYA FUARLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI NTSODA YAPILACAK

Antalyada gıdadan tarıma, turizmden yapı malzemelerine pek çok sektörde düzenlenecek olan fuarlar ve bu fuarların katılımcılarına sağlanan kolaylıkları içeren bilgilendirme toplantısı 30 Eylül 2015 tarihinde saat 14.00te NTSO toplantı salonunda Antalya Expo Center temsilcilerinin katılımıyla yapılacaktır.

Antalya Expo Center , Anfaş Fuarcılık tarafından  Anadoluda sektörlerin üretim ve ihracat seviyesini yükseltmek, fuarı yapılan sektörlerin yeni pazarlara açılmasına destek vermek, yurtiçinden ve yurtdışından sektör temsilcilerini, bürokratları, iş adamlarını, akademisyenleri buluşturarak sektörün gelişimine ışık tutacak uluslararası bir platform yaratmak amacıyla kamu ve özel sektör işbirliğinde kurulmuştur.

Antalya da ; iklimin, konaklama ve ulaşım imkânlarının da olumlu etkisiyle iş adamlarına hem fuar ziyareti hem tatil imkânını bir arada sunarak geniş ticaret fırsatının yaratıldığı on binlerce iş görüşmesi gerçekleştirilmektedir.

Her yıl ortalama 2500 katılımcı ile 500.000 ziyaretçiye ev sahipliği yapan Antalya Fuarlarının sizin içinde yeni iş fırsatları sunacağını düşünmekteyiz.

Antalya Expo Center da her sene , yöresel ürünler , yapı malzemeleri , hayvancılık ve süt endüstrisi, tarım ekipmanları , konaklama ve ağırlama ekipmanları , moda, elektrik - aydınlatma , gıda – içecek , gayrimenkul ,mermer – doğaltaş ve şehircilik konularında fuarlar düzenlenmektedir.

Fuarlarımız hakkında detaylı bilgi almanız, ziyaretçi ya da katılımcı olarak faydalanmanız için sizleri detaylı bilgilendirmek ve tanışmak için toplantımıza davet ediyoruz.

Tarih          : 30.Eylül. 2015 , çarşamba

Yer             : Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası