BAŞKAN İNCE´DEN HOŞGELDİN ZİYARETİ

BAŞKAN İNCEDEN HOŞGELDİN ZİYARETİ

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Başkan Yardımcısı Mikdat Şahin ve ömer Güçlü, Nevşehire atanan ve görevine başlayan Defterdar Orhan Taşa hoş geldin ziyaretinde bulundu. Taşa hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan İnce, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Nevşehire atanarak görevine başlayan Defterdar Orhan Taşı ziyaret eden Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Taşa başarılar diledi. Taşa hayırlı görevler temennisinde bulunan Başkan İnce, “Bundan sonraki süreçte size başarılar diliyorum. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak sizlerle hep istişare halindeyiz. Bundan sonrada işbirliği içerisinde devam edeceğiz. Nevşehire hizmet etmek için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu. Başkan İncenin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Defterdarı Orhan Taş ise “Nazik ziyaretiniz bizleri memnu etti. Bu ay içerisinde görevime başladım şehri ve kurumları tanımaya çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Odamızla ortak çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.