GIDA İMALAT SANAYİ VE KARMA DEPOLAMA ALANINA YOĞUN İLGİ

2017-05-09 00:05:00

GIDA İMALAT SANAYİ VE KARMA DEPOLAMA ALANINA YOĞUN İLGİ

Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet özhasekinin 04 Mart 2017 tarihinde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretlerinde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Arif Parmaksız tarafından gündeme getirilen ve Başbakanımızın talimatları ile çalışmalarına başlanılan Gıda İmalat Sanayi ve Karma Depolama Alanı ile ilgili olarak, Parmaksız yaptığı açıklamada;

“Başbakanımız Sayın Binali Yıldırımın talimatları ile Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Göre Kasabası çayırlık Mahallesinde Gıda İmalat Sanayi ve Karma Depolama Alanında Göre Belediyesinin destekleri ile çalışmalara başlanılmış, TOKİ ile görüşmeler yapılmıştır. Kısa sürede alanın kurulacağı bölge ile ilgili imar çalışmaları tamamlanarak TOKİ işbirliği ile çalışmalara hız verilecektir. Bu sebeple; alanda yer almak isteyen gıda imalatçıları ile depo alanına ihtiyaç duyan üyelerimizin talepleri 27 Nisanda alınmaya başlanmış ve ön talep süreci yoğun ilgi görmektedir.” Dedi.

Yapılan açıklamalara göre talepler bu haftada alınmaya devam edilecektir. Bölgede yer almak isteyen üyelerimizin Odamıza müracaat ederek alan talebinde bulunmaları gerekmektedir.

 

Talep Formu İçin Tıklayınız.