Hersek Bölgesinde Ekolojik Tarıma Yönelik Yatırım İmkanları

2013-04-02 17:24:46

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden odamıza gelen bir yazıda, Dışişleri Bakanlığından alınan bir yazıya atfen; Bosna Hersekin Hersek bölgesinde Türk yatırımcıların faaliyet gösterebilecekleri alanlara ilişkin bilgiler yer almaktadır. Bölgenin bu özelliklerinden ötürü Dole Eko-Köyünün, son zamanlarda dünya çapında önemli projelere imza atan Türk yatırımcıların ilgisini çekebileceği düşünülmektedir.

Yazıda devamla, Dole Eko-Köyüne gerçekleştirilen ziyarete Hırvatça Dnevni List gazetesinin 27 Şubat 2013 tarihli sayısında tam sayfa olarak yer verilmiş olduğu belirtilmiş olup, sözkonusu haberin kesiti ve Türkçe tercümesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği internet sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altında, Uluslararası İş İmkânları/ özelleştirme ve Yatırım Projeleri” bölümünde yer almaktadır.