NEVŞEHİR VALİSİ İNCİ SEZER BECEL NTSO YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Geçtiğimiz ay Nevşehir Valiliği’ne atanan Sayın İnce Sezer Becel, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantısı’na Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve Genel Sekreter İ. Hakkı Aydoğan hazır bulundular.

Başkan Parmaksız, Vali İnci Sezer Becel’e Yönetim Kurulu Üyelerini tanıttıktan sonra Oda’nın genel yapısı ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Toplantının devamında Parmaksız tarafından Vali Becel’e Nevşehir’in turizm potansiyeli, pandemi sonrası süreçte yaşanan sorunlar ve çözüm önerileriyle ilgili bilgilendirmede bulunuldu. Turizm sektörünün kalkınması için atılabilecek ortak adımlar istişare edildi.

Toplantıda daha sonra Acıgöl ve Nevşehir Organize Sanayi Bölgeleri’nin genel durumu, mevcut sorunlar ve yapılabilecek yatırımlar ile ilgili Vali Becel’e sunum yapıldı. Acıgöl yol güzergahı üzerinde yapılmakta olan imar düzenlemesi, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası – Nevşehir Ticaret Borsası’nın ortak çalışmalar yürüttüğü “Gıda İmalat Sanayi Ve Karma Depolama Alanı Projesi” ile ilgili yapılmış ve yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi verildi.

Nazik davetlerinden dolayı Başkan Parmaksız’a teşekkür eden Vali Becel, ilimizin ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda, bundan sonraki süreçte Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile iş birliği içerisinde çalışmalar yapmak istediklerini ifade etti.