Nevşehir SMMM Odası ile Müşterek Bilgilendirme Toplantısı

2013-06-20 08:59:00

Nevşehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ve Odamızca ortaklaşa düzenlenen Türk Ticaret Kanunundaki düzenlemeler ve Merkezi Sicil Kayıt Sistemin Hakkındaki eğitim Nevşehir SMMM Odası Eğitim Salonunda gerçekleştirildi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cengiz YILDIZ Nevşehir SMMM Odası Başkanı Oruç Irmak ve Nevşehir SMMM Odası üyelerinin katıldığı toplantıda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Odamız Ticaret Sicil Müdürü Veysel DONMAZ tarafından yeni TTK hakkında ve MERSİS kullanımı hakkında verilen eğitimin ardından Başkan Vekilimiz Cengiz YILDIZ Odamız ve SMMM Odasının işbirliği içinde çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu belirterek NACE faaliyet kodları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Nevşehir SMMM Odası başkanı Oruç IRMAK tarafından eğitimi veren Ticaret Sicil Müdürümüze teşekkür belgesi vererek desteklerinden dolayı odamıza ayrıca teşekkürlerini bildirdi.