Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız:

2015-01-12 00:05:00

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız:

“BASIN DEMOKRATİK üLKELERİN OLMAZSA OLMAZIDIR”

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle yazılı bir mesaj yayınlayarak, “Türkiyede ve dünya da kamu görevini icra ettiğine inandığımız tüm gazetecilerin, gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.

İleri düzeyde demokrasinin yaşandığı ülkelerde Basın ve Medyanın halkın haber alma ve objektif olarak gerçekleri öğrenme konusunda önemli kamu görevi yerine getirdiğini hatırlatan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, “Demokrasinin geliştiği ülkelerde Yasama Yürütme Yargı organlarından sonra Medya 4. Kuvvet olarak kabul edilir. Basın yaptığı kamu görevi sebebiyle demokratik ülkelerin olmazsa olmazıdır. Bu düşüncelerde Türkiyede Gazetecilerin çalışma şartlarının iyileştirildiği, çalışma şartlarının uluslararası standartlara getirildiği günleri temenni ediyor, Türkiyede ve dünya da kamu görevini icra ettiğine inandığımız tüm gazetecilerin, gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.