NTSO BAŞKANI M. ARİF PARMAKSIZ'IN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

Parmaksız mesajında; ”Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı kahraman gazilerimize devletimizin ve milletimizin verdiği önemin ifadesi olarak, TBMM tarafından 19 Eylül 1921’de Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi” ünvanının verilişinin yıldönümü  “Gaziler Günü” olarak kutlanmaktadır. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyor, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.” Dedi.

M.ARİF PARMAKSIZ