NTSO KADIN GİRİŞİMCİLER KURULUNDAN İŞKUR VE KOSGEB ZİYARETLERİ

NTSO KADIN GİRİŞİMCİLER KURULUNDAN İŞKUR VE  KOSGEB ZİYARETLERİ

Kısa bir süre önce yeni icra komitesini oluşturan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu çalışmalarına başladı. Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülper Gündüz Yassı Başkanlığında Kurul çalışmalarını ve yapılması planlanan çalışmaları anlatan icra komitesi üyeleri Kadın Girişimciler Kurulunun Nevşehir’de girişimci ruha sahip kadınlara rol model olmayı hedeflediğini dile getirdiler.

İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata’yı ziyaret eden NTSO Kadın Girişimciler Kurulu, İşkur İl Müdürü Arif Sıddık Barata ile bir süre görüşerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kurul Başkanı Gülper Gündüz Yassı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 81 ilde kurulması öngörülen Kurulun illerde kurulma amacının girişimci kadın sayısının artırılmasına yönelik çalışmalar yapmak olduğunu dile getirerek, “Ancak bizler Nevşehir’de sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde kadınların eğitimlerine yönelik sosyal ve kültürel eğitim çalışmalarını da gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Kurul daha sonra KOSGEB İl Müdürü Ali Usta’yı ziyaret ederek, burada da çalışmalar hakkında KOSGEB İl Müdürü Ali Usta’ya bilgi verdi. Kurul Başkanı Gülper Gündüz Yassı, Başta kadın girişimciler olmak üzere Nevşehir’i tüm girişimci ve KOBİ'leri KOSGEB desteklerinden yararlanmaları gerektiğini söyleyerek, KOSGEB Nevşehir İl Müdürlüğü ile yeni dönemde çok daha etkin bir çalışma sürdüreceklerine inandığını belirtti.

KOSGEB İl Müdürü Usta’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, KOSGEB'in Nevşehir ve ilçelerinde çok daha etkin bir şekilde faaliyetlerini sürdüreceğini belirtti.