NTSO´DAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ´NE ZİYARET

NTSODAN MİLLİ EĞİTİM MüDüRüNE ZİYARET

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce ve Yönetim Kurulu üyeleri yeni atanan Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşeki ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cengiz Yıldız, Yönetim Kurulu üyeleri Yüksel Babaoğlu, Kemal Güner,Hakan Kavas ve Serhat Cantekin   geçtiğimiz hafta görevine başlayan Milli eğitim müdürü Osman Şimşeki  ziyaret ederek bir süre görüştü.

Nevşehir hakkında Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşeke bilgi veren NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehirin nüfusa oranla eğitim konusunda Türkiyede üst sıralarda yer aldığını belirterek, “Nevşehir Turizm şehri olmasının yanında Türkiyenin huzurlu şehirlerinden biridir.” Diyerek Şimşeke yeni görevinde başarılar diledi.

Geçtiğimiz hafta görevine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek de  Hataydan sonra Nevşehirde isteyerek ve bilerek göreve talip olduğunu dile getirdi. Osman Şimşek Nevşehirli işadamlarının Eğitim konusunda desteklerinin göz ardı edilmeyeceğini belirterek, bundan sonraki  eğitim çalışmalarında da aynı desteğin sürmesini umut ettiğini sözlerine ekledi.