PARMAKSIZ’DAN TRAKYA BÖLGE ZİYARETLERİ

12/11/2019

PARMAKSIZ’DAN TRAKYA BÖLGE ZİYARETLERİ

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Trakya’da düzenlenen bir dizi ziyaret ve etkinliklere katıldı.

NTSO Başkanı Parmaksız  ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Trakya bölgesinde yer alan bazı Oda Borsa ve resmi kurumları beraberlerindeki heyet ile birlikte  ziyaret ettiler. 

Parmaksız ve Hisarcıklıoğlu’na eşlik eden heyet içerisinde Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi de olan eski meclis başkanı ve Başbakan yardımcısı Cemil Çiçek, eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, eski Sanayi Sakanı Ali Coşkun ve Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven de yer aldı.

Heyet, ziyaret kapsamında Edirne, Çorlu, Balıkesir ve Dursunbey deki oda borsaları ve organize sanayi bölgelerini ziyaret ederek, Edirne Ticaret Borsası ev sahipliğinde Trakya Bölgesi Oda ve Borsalar Müşterek İstişare Toplantısı’na katıldılar.

TOBB'un katkıları ile hizmete açılan Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni de ziyaret eden heyet, öğrencilere Nurettin Topçu'nun Ahlak kitabını hediye etti.​

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası  ziyaretleri esnasında yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Parmaksız  heyet ile birlikte Edirne Ticaret Borsası Canlı Hayvan Satış Salonuna gidip satış simülasyonunu inceledi.

Beraberindeki heyetle birlikte Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Balıkesir Ticaret Borsasını ziyaret eden Parmaksız, Çorlu’da TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, yönetim kurulu ve meclis üyeleri biraraya geldi.​

Parmaksız ayrıca Balıkesir ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kula ve Balıkesir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ferhan Şensoy'un annesi için için bir kez daha taziye dileklerini iletti.

Balıkesir’de Dursunbey Belediyesi ve Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi ziyaretleri de gerçekleştiren Parmaksız, burada yaptığı ziyaretler ve Trakya gezisi neticesinde yaptığı açıklamada “TOBB olarak Türkiye’nin her yerinde çok önemli işler yapıyoruz, girişimcinin yatırımcının önünü açılması için neler yapılması gerekiyor, bizzat yerinde dinliyoruz, beraberimizde bulunan siyasetçilere, gazetecilere, istişare kurulu üyelerine  bunları açıklayarak alınması gereken tedbirler neler, direk ilk elden bizzat sorunu yaşayandan duymalarını sağlıyoruz.” Diyerek ziyaretlerin bütün ülkede devam edeceğini belirtti.