PARMAKSIZ VE HİSARCIKLIOĞLU VAN'DA...

26/12/2019

PARMAKSIZ VE HİSARCIKLIOĞLU VAN'DA...

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, NTSO ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte Van a gitti. Van'a hava yolu ile giden Hisarcıklıoğlu ile Parmasız ve beraberindeki heyet, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli tarafından karşılandılar.

Hisarcıklıoğlu ile Parmaksız Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde... Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na fahri doktora verdi. NTSO ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte Van Valisi Mehmet Emin Bilmez'in de katıldığı törenle, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli tarafından kendisine fahri doktora tevdi edilen Hisarcıklıoğlu, bu ünvanı almaktan gurur duyduğunu belirterek, tüm üniversite camiasına teşekkür etti. 

Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız takdim töreninin ardından, Van kahvaltısını marka yapması ile dikkatleri çeken ve “Bak Hele Bak Bak” isimli mekanı ile bilinen Yusuf Konak’ı ziyaret etti. Konak, Hisarcıklıoğlu için özel olarak hazırladığı köşeyi tanıtırken, TOBB Heyeti’ne Van ziyareti için teşekkür etti.​