PARMAKSIZ VE KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU'NDAN VALİ AKTAŞ'A ZİYARET

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülper Gündüz Yassı ve beraberinde icra komitesi üyelerinden oluşan heyet, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti. 27 Şubat tarihinde gerçekleştirilen seçimler neticesinde faaliyetlerine başlayan  NTSO Kadın Girişimciler Kurulu üyelerini tanıtan Parmaksız, kurulun genel işleyişi ve görevleri hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülper Gündüz Yassı ile birlikte,  Vali Aktaş'a TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarının kuruluş amaçları ve faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, Kadın Girişimciler Kurulu’nun Nevşehir’de girişimci ruha sahip kadınlara rol model olmayı ve Nevşehir’de sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde kadınların eğitimlerine yönelik sosyal ve kültürel eğitim çalışmalarını da gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Vali Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.