SEYİT İNCE'DEN REKTÖR SEMİH AYTEKİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce , Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ne yapmış olduğu tüm katkılar için teşekkür eden Rektör Aktekin,  bu dönemde de desteklerini beklediklerini ifade etti.

Meclis Başkanı Seyit İnce ise,  NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’e yeni görevlerinin hayırlı olması ile birlikte başarılı çalışmalar temennisinde bulundu. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime verilen önemi ifade eden İnce, Üniversite'nin başarılarının artacağına olan inancını dile getirdi.