ZİRAAT BANKASI AKSARAY BÖLGE MÜDÜRÜ’NDEN NTSO’YA ZİYARET

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Ziraat Bankası Aksaray Bölge Yöneticisi Recep Özdemir, Aksaray Bölge Müdürü Korcan Şahin, Nevşehir Merkez Şube Müdürü Ömer Çay ve Nevşehir Sanayi Şube Müdürü Yusuf  Ünsal’ı NTSO da kabul etti.

Ziraat Bankası’nın bölgede yaptığı çalışmalar hakkında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız’a bilgilendirmelerde bulunan heyet, NTSO üyelerinin beklenti ve talepleri hakkında da Parmaksız’ın görüşlerini alıp, ticari krediler hakkında Ziraat Bankasının sağladığı kolaylıklar ve son dönemde yapılan faiz indirimleri konusunda bilgilendirmede bulundular.

Başkan Parmaksız; “Odalar ve Bankalar ticaret erbabının en yakın iki partneri, her iki kurumda üye memnuniyeti üzerine kurulmuş, üyelere hizmet etmeyi kendilerine şiar edinmişlerdir. Bizler ne kadar sıkı ilişkiler içerisinde bulunursak memleketin ticaret erbabının, sanayicisinin turizmcisinin istek ve beklentilerini azami şekilde anlamış ve en kısa sürede gerekli önlemleri almış oluruz.” Diyerek ziyaretlerinden dolayı Ziraat Bankası heyetine teşekkürlerini iletti.